Általános üzleti feltételek

I. Bevezető rendelkezések

A www.gyors-fogyas.net internetes üzlet üzemeltetője a BTG International Ltd, 5 Fleet Place, London, EC4M 7RD Egyesült Királyság, székhellyel.

Minden szerződéses kapcsolat a magyar jogrenddel összhangban került megkötésre.

II. Fogalommeghatározások

Fogyasztói szerződés – adásvételi szerződés, megkötve a Polgári törvénykönyv alapján, ahol az egyik oldalon a fogyasztó (vásárló), a másik oldalon pedig a beszállító (eladó) áll.

Eladó – az internetes üzlet üzemeltetője, tehát azon személy, aki a szerződés megkötésénél és teljesítésénél a saját üzleti, vagy más vállalkozási tevékenységében jár el. Egy olyan vállalkozóról van szó, aki közvetlen vagy más vállalkozók által a vásárlók számára szállítja be a termékeket vagy nyújt szolgáltatásokat.

Vásárló – azon személy, aki a szerződések megkötésénél és teljesítésénél nem a vállalkozási tevékenységének a keretein belül jár el. A vásárló egy természetes személy, aki a termékeket nem vállalkozási céllal vásárolja meg.

III. Személyes adatok feldolgozása és a felhasználásuk

Az internetes üzlethez való hozzáférés, a vásárló némely személyes adatainak a megadásához köthető. Az ilyen esetekben, az Eladó ezen adatokat a jelen előírásokkal összhangban kezeli, főleg az Adatvédelmi törvény aktuális hangzásával. A személyes adatok teljes mértékben biztosítottak a visszaéléssel szemben. Az adatok megőrzésre kerülnek és nem kerülnek megosztásra harmadik személyek alkalmazásaival.

IV. Árak

Az internetes üzletben feltüntetett árak véglegesek, beleértve az áfát is. A szállítási költségek, amelyek összege a konkrét megrendeléstől függően eltérő lehet (a kiválasztott szállítás módjától függően), a megrendelési nyomtatványban hozzászámításra kerülnek az árhoz. A kalkulált végösszeg, a megrendelési nyomtatvány kitöltése után már a szállítási költségekkel együtt kerül feltüntetésre. Ez az ár lesz feltüntetve a megrendelésben és a megrendelés fogadását megerősítő e-mailben is.

V. Áru beszállítása

A vásárló (fogyasztó), köteles az árut a szállítótól megfelelően átvenni, ellenőrizni a csomagolás sértetlenségét, a csomagok számát és bármilyen meghibásodás esetén, erről halogatás nélkül tájékoztatni magát a szállítót. A csomagolás olyan sérüléseinek a megállapítása esetén, amely a küldeményhez való illetéktelen hozzáférésre utal, a Vásárló számára a saját érdekében, a küldemény átvételének az elutasítása javasolt! A küldemény átvételével a Vásárló megerősíti, hogy a küldemény teljesített minden feljebb feltüntetett feltételt és a csomagolás megsértésének a későbbi reklamációja nem lesz figyelembe véve.

VI. Áru visszaküldése és reklamáció

Ha a vásárló az adásvételi szerződéstől való visszalépés mellett dönt, az info@gyors-fogyas.net e-mail címen léphet kapcsolatba velünk.
A Vásárló jogosult a szerződéstől való visszalépésre, mégpedig 14 napon belül az áru kézbesítésétől számolva. Az árut javasoljuk eredeti állapotban, sérülés nélkül, használatmentesen visszaküldeni, beleértve az eredeti dobozt és az eladási okmányokat is.

Kedves Vásárlóink, nyaralás miatt minden rendelést 2023. december 11-én küldünk. Köszönöm a megértésed.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás