Általános üzleti feltételek

I. Bevezető rendelkezések

A www.gyors-fogyas.net internetes üzlet üzemeltetője a BTG International Ltd, 5 Fleet Place, London, EC4M 7RD Egyesült Királyság, székhellyel.

Minden szerződéses kapcsolat a magyar jogrenddel összhangban került megkötésre.

II. Fogalommeghatározások

Fogyasztói szerződés – adásvételi szerződés, megkötve a Polgári törvénykönyv alapján, ahol az egyik oldalon a fogyasztó (vásárló), a másik oldalon pedig a beszállító (eladó) áll.

Eladó – az internetes üzlet üzemeltetője, tehát azon személy, aki a szerződés megkötésénél és teljesítésénél a saját üzleti, vagy más vállalkozási tevékenységében jár el. Egy olyan vállalkozóról van szó, aki közvetlen vagy más vállalkozók által a vásárlók számára szállítja be a termékeket vagy nyújt szolgáltatásokat.

Vásárló – azon személy, aki a szerződések megkötésénél és teljesítésénél nem a vállalkozási tevékenységének a keretein belül jár el. A vásárló egy természetes személy, aki a termékeket nem vállalkozási céllal vásárolja meg.

III. Személyes adatok feldolgozása és a felhasználásuk

Az internetes üzlethez való hozzáférés, a vásárló némely személyes adatainak a megadásához köthető. Az ilyen esetekben, az Eladó ezen adatokat a jelen előírásokkal összhangban kezeli, főleg az Adatvédelmi törvény aktuális hangzásával. A személyes adatok teljes mértékben biztosítottak a visszaéléssel szemben. Az adatok megőrzésre kerülnek és nem kerülnek megosztásra harmadik személyek alkalmazásaival.

IV. Árak

Az internetes üzletben feltüntetett árak véglegesek, beleértve az áfát is. A szállítási költségek, amelyek összege a konkrét megrendeléstől függően eltérő lehet (a kiválasztott szállítás módjától függően), a megrendelési nyomtatványban hozzászámításra kerülnek az árhoz. A kalkulált végösszeg, a megrendelési nyomtatvány kitöltése után már a szállítási költségekkel együtt kerül feltüntetésre. Ez az ár lesz feltüntetve a megrendelésben és a megrendelés fogadását megerősítő e-mailben is.

V. Áru beszállítása

A vásárló (fogyasztó), köteles az árut a szállítótól megfelelően átvenni, ellenőrizni a csomagolás sértetlenségét, a csomagok számát és bármilyen meghibásodás esetén, erről halogatás nélkül tájékoztatni magát a szállítót. A csomagolás olyan sérüléseinek a megállapítása esetén, amely a küldeményhez való illetéktelen hozzáférésre utal, a Vásárló számára a saját érdekében, a küldemény átvételének az elutasítása javasolt! A küldemény átvételével a Vásárló megerősíti, hogy a küldemény teljesített minden feljebb feltüntetett feltételt és a csomagolás megsértésének a későbbi reklamációja nem lesz figyelembe véve.

VI. Áru visszaküldése és reklamáció

Ha a vásárló az adásvételi szerződéstől való visszalépés mellett dönt, az info@gyors-fogyas.net e-mail címen léphet kapcsolatba velünk.
A Vásárló jogosult a szerződéstől való visszalépésre, mégpedig 14 napon belül az áru kézbesítésétől számolva. Az árut javasoljuk eredeti állapotban, sérülés nélkül, használatmentesen visszaküldeni, beleértve az eredeti dobozt és az eladási okmányokat is.

Ha a vásárlást követően nem kapott visszaigazoló e-mailt, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappáját.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás