Rólunk

Kik vagyunk?

Az internetes gyógyszertárunk 2007-től üzemel, amelyet a Health ProFit Ltd. társaság, 120 Fleet St., London EC4A 2BH, Egyesült Királyság székhellyel üzemeltet.
Ezen időszak alatt, amióta az európai piacon dolgozunk, több ezer elégedett ügyfélre tettünk szert.
Készen állunk a maximális erőfeszítést megtenni azért, hogy a küldeményét, az otthona kényelmében és a lehető legrövidebb időn belül tudja átvenni

Biztonságos vásárlás ellenőrzött ügyfelekkel

A szerverünk SSL protokollal biztosított, a világszerte elismert „Rapid SSL” tanúsító hatóságtól. Az adatkommunikáció Ön és az internetes gyógyszertárunk között, biztonsági kulccsal titkosított úgy, hogy a megrendelésben kitöltött adatokat, harmadik felek ne tudják elolvasni. Az adatai, a küldeménye kézbesítéséhez kerülnek felhasználásra és nem kerülnek átadásra harmadik felek számára.

Eredeti termékek

Kizárólag eredeti termékeket kínálunk, amelyek hivatalos forgalmazóktól és EU importőröktől származnak. A termékeket szakszemélyzet csomagolja és küldi el.

Választék

A kínálatunkban súlycsökkentő gyógyszereket talál, mint az Adipex-75, Orlistat, Meridia, Phentermine, Reductil, Sibutramine készítmények és egyebek. A gyógyszerek vény nélkül is kaphatók és a legkedvezőbb árakon. Minden termék tiszta high-tech feltételek mellett került legyártásra, a minőségellenőrzés, sterilizálás és adagolás-ellenőrzés nemzetközi standardjai mellett.
A Gyors-fogyás.net weboldal, kizárólag a legminőségibb termékeket kínálja, az Abbott Pharmaceuticals a Magnus Pharmaceuticals vállalatok által legyártva.

Ha a vásárlást követően nem kapott visszaigazoló e-mailt, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappáját.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás