Szállítás és fizetés

Küldemények kézbesítése Magyarországon.

A küldeményeket a GLS futárszolgálat vagy a Magyar Posta által kézbesítjük. A gyorsabb és megbízhatóbb kézbesítés érdekében, javasoljuk a GLS futárszolgálat általi szállítást.

Küldemények kézbesítése az EU egyéb országai és az Egyesült Királyság számára.

Az olyan országokba, mint Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Ausztria és Németország, a kifizetés utánvétellel vagy számlautalással lehetséges. A más EU országokba és Nagy-Britanniába történő megrendelés esetén, kapcsolatba lépünk Önnel a megadott e-mail címén, ahová a fizetési utasításokat is elküldjük. A küldeményeket ezen országokba kizárólag a GLS, DHL, DPD és UPS társaságok kézbesítik.

Mikor érkezik meg a megrendelés?

Az árut a megrendelés fogadása utáni 48 órán belül küldjük el. A küldemény legkésőbb az elküldéstől számolt 7 munkanapon belül kézbesítésre kerül.

Fizetés a megrendelt áruért.

Fizetés az áruért, az áru átvételekor készpénzben, vagy számlautalással történik.

Mi történik, ha a futár nem talál otthon?

Kizárólag Magyarország számára érvényes!

Abban az esetben, ha a GLS futár nem találja otthon, az Ön által megadott címen, a küldemény kézbesítésére további 2 lehetősége van.

  • Kézbesítési próbák száma: 3
  • Több mint 550 kiadási hely
  • Esti kézbesítés lehetősége
  • A címzett a sikertelen kézbesítési próba után, automatikus e-mail segítségével megváltoztathatja a kézbesítés címét és dátumát is. Esetleg kiválasztható kézbesítés egy kiadási pontra is.

Mit csináljak, ha nem akarom, hogy a küldemény az otthoni címemre érkezzen?

Abban az esetben, ha nem szeretné, hogy küldemény az otthoni címére legyen kézbesítve, kérem a megrendelés megjegyzésébe írja be a „POSTE RESTANTE” kifejezést. A küldemény automatikusan elhelyezésre kerül azon város postáján, amelynek az irányítószámát feltüntette. Az otthoni címére így nem érkezik semmi, a küldeményét pedig átveheti a postán, név, ill. küldeményszám alapján, amelyet e-mail vagy SMS formájában küldünk el Önnek.

Tájékoztatás a küldeményről.

A csomag elküldéséről ill. a postán történő elhelyezéséről, e-mai vagy SMS formájában tájékoztatjuk.

Hogy fog kinézni a küldeményem?

A küldemény fehér, jelöletlen buborékos borítékba, esetleg kis kartondobozba lesz csomagolva, amelyek megvédik a terméket a károsodással szemben. Diszkrét csomagolásról van szó, a borítékon nem lesz feltüntetve reklám, ahogy az internetes üzlet neve sem.

Ha a vásárlást követően nem kapott visszaigazoló e-mailt, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappáját.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás