Szeretne nem csak gyorsan, de tartósan is lefogyni? Unja már az olyan bevásárlást, amely során pont azokba a ruhadarabokba nem fér bele, amelyek a legjobban tetszenek? A túlsúlytól meg kell szabadulni és nem csak a szépség, hanem főleg az egészség miatt, amely a túlsúly által veszélyeztetve van.

Ha egy nap feláll a mérlegre és az több tíz kilóval többet mutat, az valóban nem hagyhatja hidegen. Azonnal elkezd az interneten keresgélni megfelelő tanácsok és tippek után a testsúly gyors csökkentéséhez.

Lehet, hogy a legnagyobb hiba épp az, hogy mindenki gyorsan szeretne lefogyni és nem csak hogy irreális célokat tűznek ki maguk elé, hanem nagyon rövid időszakokat is. Mi lenne, ha az időt és mennyiséget egy időre félretenné és egyszerűen anélkül fogyna, hogy ezt megtervezné vagy gondolkodna rajta?

Egyszerűen elegendő az egészséges életstílus mellett dönteni és azonnal belekezdeni a fogyásba. A kezdetek mindig a legnehezebbek, épp ezért sokat segíthet az energiabevitel ellenőrzése. Naponta elkészíthet egy táplálék-beviteli jegyzéket és összeszámolhatja a kalóriaértéket. Ez alapján rájöhet hol csinál hibát, miből mennyit eszik és főleg milyen gyakran.
Ez alapján lehetősége van némely táplálkozási szokásokat és élelmiszereket kizárni, másokat pedig hozzáadni az étrendjéhez. Fontos nem csak az egészséges és kiegyensúlyozott étrendtartalom, hanem a táplálkozás rendszeressége is. Nem jó az egyes étkezések között hosszabb, mint 3 órás időközöket kihagyni.

Ráadásul nem szükséges a kedvelt édességek teljes kihagyása. Elegendő a korlátozásuk és az egy ültében történő kisebb mennyiségek fogyasztása.

A diéták nem a legjobb módjai a fogyásnak, mivel gyakran csak éhezésről van szó és az örömről, hogy a diéta végén újra megehet egy nagyobb hamburgert vagy egy szelet tortát. Épp ezért jobb normálisan enni, viszont rendszeresen és kisebb adagokban, gyümölcsök és zöldségek hozzáadásával. Így el tudja kerülni a jojó effektust. No és persze nem utolsó sorban, be kell vezetnie a napi ritmusába a mozgást. Nem szeretne fitnesz központba vagy konditerembe járni? Ez egyáltalán nem probléma, hisz a mozgás lehet teljesen természetes is, például egy kellemes séta során. A fogyást képesek hatékonyan támogatni a különböző súlycsökkentő kiegészítők, például az italok vagy a súlycsökkentő gyógyszerek, mint az Adipex és Sibutramine. Túlsúly esetén, ezen készítmények kitűnő segítséget nyújtanak, a súlycsökkentés támogatására.

Ha a vásárlást követően nem kapott visszaigazoló e-mailt, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappáját.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás