Adipex-75

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján

21 600 Ft64 800 Ft

Újdonság az internetes üzletünkben! Adipex-75. A fogyás egyik leghatékonyabb gyógyszere, az amerikai Abbott Laboratories vállalattól, újra elérhető Magyarországon. Azonos hatóanyagot tartalmaz, mint az Adipex retard készítmény.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A készítmény hatóanyaga a Phenterminum resinatum. Egyetlen kapszula 75 mg Phenterminum resinatum-ot tartalmaz.

A forgalomba hozatali engedély jogosultja és gyártó: Abbott Laboratories, North Chicago, IL60064, U.S.A.

Kereskedelmi nevek: Phentermine, Adipex retard, Oby-Cap, Suprenza, T-Diet, Zantryl és egyebek.

Mi az Adipex-75 készítmény és miért kerül felhasználásra?

Az Adipex-75 egy olyan készítmény (anorektikum), amely enyhíti a túlzott étvágyat. Elnyomja az éhségérzetet, s ezáltal megkönnyíti a diétás korlátozások betartását és a testsúly csökkentését is. A „Phenterminum resinatum” hatóanyag, polisztirolszulfonát formájában kötött, amelyből a szervezetben fokozatosan szabadul fel. A hatóanyag fokozatos felszabadulása által egy folyamatos étvágycsökkentő hatás lép fel, amely legkevesebb 8 órán keresztül tart. Az Adipex-75 készítmény, a diéta melletti támogató kezeléshez van meghatározva a túlsúlyos páciensek számára, akiknél maga a csökkentett energiatartalmú diéta, nem elegendő a testsúly csökkentéséhez.

Adagolás:

Általánosan napi egy kapszula fogyasztandó, a reggeli során. A készítmény nem használandó este, mivel idegességet és álmatlanságot okozhat.

A kezelés hossza:

A kezelés általánosan 4-6 hétig tart, viszont nem kellene túllépnie a 3 hónapot. Ha tervben van egy további kezelés, ez egy kihagyás után ismételhető meg, amelynek a hossza egyezik az előző kezelés időtartamával. Az Adipex-75 készítmény használata mellett, szükséges az orvos, táplálkozási rendre vonatkozó javaslatainak a betartása és a fizikai aktivitás növelése is. A testsúlycsökkenés magasabb, ha alacsony energiatartalmú élelmiszereket részesít előnyben és korlátozza a zsír-és szénhidrát tartalmú élelmiszerek fogyasztását. A kezelés befejezése után, szükséges az alacsony kalóriatartalmú diéta betartása, további 6 héten keresztül.

Lehetséges nem kívánt mellékhatások:

Hasonlóan, mint minden gyógyszernek, az Adipex 75-nek is lehetnek nem kívánt mellékhatásai. A gyógyszer általánosan jól tolerált, viszont megjelenhet szédülés, fejfájás, álmatlanság, idegesség, szájszárazság, ízérzés zavara, hányás, székrekedés vagy hasmenés. Továbbá, észlelhető mellkasi fájdalom, szexuális funkciók zavara, vizelési zavarok, ritkán pedig bőrkiütések is. A termék hosszabb idejű fogyasztása esetén, mint 3 hónap, fennáll a szívbetegségek és gyógyszerfüggőség kialakulása. Az Adipex-75 szójaolajat tartalmaz. Ha allergiás a földimogyoróra vagy a szójára, ne használja a készítményt. A mellékhatások, ill. egyéb szokatlan reakciók esetleges kialakulása esetén, a további felhasználást konzultálja a kezelőorvosával.

Fontos figyelmeztetések:

Ne használja az Adipex-75 készítményt, a hatóanyagra vagy a készítmény bármely további összetevőjére való túlérzékenység esetén ill., ha légúti megbetegedésben, magas vérnyomásban, szív-, érrendszeri vagy agyi megbetegségben szenved, valamint fokozott pajzsmirigy-funkció és cukorbetegség esetén sem.

Az Adipex-75 készítményt semmi esetben sem használhatják terhes és szoptató nők. Az Adipex-75 készítmény nem használható egyidejűleg más étvágycsökkentő gyógyszerekkel.

További információk

Kiszerelés

30 db, 60 db, 90 db

Érdekelhetnek még…

Ha a vásárlást követően nem kapott visszaigazoló e-mailt, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappáját.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás