Phentermine 37,5mg

17 836 Ft53 508 Ft

Túlsúlyban szenved és megfelelő gyógyszert keres a súlya kezeléséhez? Próbálja ki a Phentermine készítményt (az Adipex retard gyógyszer generikuma). Közkedvelt készítmény a túlsúly kezeléséhez, amely csökkenti az éhségérzetet. Gyakran egyedüli esélyt jelent azok számára, akiknél a kezelés más módjai már sikertelennek bizonyultak.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A termék hatóanyaga a Fentermin-hidroklorid. Egyetlen tabletta 37,5 mg Fentermin-hidrokloridot tartalmaz.

Kereskedelmi nevek: Adipex-P, Adipex-75, Adipex retard, Oby-Cap, Suprenza, T-Diet, Zantryl és egyebek.

A forgalomba hozatali engedély jogosultja és gyártó: Magnus Pharmaceuticals.

Mi a Phentermine és miért kerül felhasználásra?

A Phentermine (az Adipex retard generikuma) egy olyan készítmény (anorektikum), amely enyhíti a túlzott étvágyat. Elnyomja az éhségérzetet, s ezáltal megkönnyíti a diétás korlátozások betartását és a testsúly csökkentését is. A hatóanyag polisztirolszulfonát formájában kötött, amelyből a szervezetben fokozatosan oldódik fel. A hatóanyagok fokozatos feloldódásának az eredményeként, egy megszakítás nélküli étvágycsökkentő hatás alakul ki, amely legkevesebb 8 órán keresztül tart. Ez elindítja a fogyási folyamatot és segítséget nyújt a testsúly megőrzésében. A megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel betartásával növelheti a termék hatásait. A készítmény a diéta soráni támogató kezelésre szolgál, a túlsúlyos páciensek és a 30, ill. magasabb body mass indexel (BMI indexel) rendelkező páciensek számára, akiknél maga a csökkentett energiatartalmú diéta, nem volt elegendő a testsúly csökkentéséhez. Egy támogató készítményről van szó, amely nem pótolhatja a táplálkozást és a rendszeres testmozgást. A testsúlya csökkentését hamarabb elérheti, ha az alacsony energiatartalmú élelmiszereket részesíti előnyben, valamint korlátozza a zsír -és szénhidrát tartalmú élelmiszerek bevitelét. A készítmény fogyasztásának a befejezése után, szükséges az alacsony kalóriatartalmú diéta betartása, még további 6 héten keresztül.

Ne használja a Phentermine készítményt

  • ha allergiás a fentermin-hidrokloridra,
  • ha bármilyen szívbetegségben szenved,
  • ha még nem töltötte be a 17. életévét,
  • ha terhes vagy szoptató nő,
  • ha a pajzsmirigy megbetegedésben szenved,
  • ha magas a vérnyomása,
  • ha különböző mentális megbetegedésekben szenved.

Nem kívánt mellékhatások

Azonos módon, mint minden gyógyszernek, a Phentermine-nek is lehetnek nem kívánt mellékhatásai. A készítmény általánosan jól tolerált, de előfordulhat szédülés, fejfájás, álmatlanság, idegesség, ingerültség, szájszárazság, hányás, székrekedés vagy hasmenés is.

Adagolás

Napi 1 tabletta fogyasztandó reggeli előtt vagy 2 órával reggeli után, 4-8 hetes időszak során (maximálisan 3 hónap). Ezután szükséges egy azonos idejű szünetet tartani, mint amilyen a kezelés időszaka volt. A tablettákat fogyassza egészben, megfelelő mennyiségű folyadékkal kísérve. A készítmény nem fogyasztható az esti órákban, mivel a hatóanyag idegességet és álmatlanságot okozhat. Ne használja a készítményt gyakrabban, vagy nagyobb adagokban, mint az előírt mennyiség, mivel ez függőséghez vezethet.

További információk

Kiszerelés

30 db, 60 db, 90 db

Érdekelhetnek még…

Ha a vásárlást követően nem kapott visszaigazoló e-mailt, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappáját.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás