Phentermine 37,5mg

17 836 Ft53 508 Ft

Túlsúlyban szenved és megfelelő gyógyszert keres a súlya kezeléséhez? Próbálja ki a Phentermine készítményt (az Adipex retard gyógyszer generikuma). Közkedvelt készítmény a túlsúly kezeléséhez, amely csökkenti az éhségérzetet. Gyakran egyedüli esélyt jelent azok számára, akiknél a kezelés más módjai már sikertelennek bizonyultak.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A termék hatóanyaga a Fentermin-hidroklorid. Egyetlen tabletta 37,5 mg Fentermin-hidrokloridot tartalmaz.

Kereskedelmi nevek: Adipex-P, Adipex-75, Adipex retard, Oby-Cap, Suprenza, T-Diet, Zantryl és egyebek.

A forgalomba hozatali engedély jogosultja és gyártó: Magnus Pharmaceuticals.

Mi a Phentermine és miért kerül felhasználásra?

A Phentermine (az Adipex retard generikuma) egy olyan készítmény (anorektikum), amely enyhíti a túlzott étvágyat. Elnyomja az éhségérzetet, s ezáltal megkönnyíti a diétás korlátozások betartását és a testsúly csökkentését is. A hatóanyag polisztirolszulfonát formájában kötött, amelyből a szervezetben fokozatosan oldódik fel. A hatóanyagok fokozatos feloldódásának az eredményeként, egy megszakítás nélküli étvágycsökkentő hatás alakul ki, amely legkevesebb 8 órán keresztül tart. Ez elindítja a fogyási folyamatot és segítséget nyújt a testsúly megőrzésében. A megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel betartásával növelheti a termék hatásait. A készítmény a diéta soráni támogató kezelésre szolgál, a túlsúlyos páciensek és a 30, ill. magasabb body mass indexel (BMI indexel) rendelkező páciensek számára, akiknél maga a csökkentett energiatartalmú diéta, nem volt elegendő a testsúly csökkentéséhez. Egy támogató készítményről van szó, amely nem pótolhatja a táplálkozást és a rendszeres testmozgást. A testsúlya csökkentését hamarabb elérheti, ha az alacsony energiatartalmú élelmiszereket részesíti előnyben, valamint korlátozza a zsír -és szénhidrát tartalmú élelmiszerek bevitelét. A készítmény fogyasztásának a befejezése után, szükséges az alacsony kalóriatartalmú diéta betartása, még további 6 héten keresztül.

Ne használja a Phentermine készítményt

  • ha allergiás a fentermin-hidrokloridra,
  • ha bármilyen szívbetegségben szenved,
  • ha még nem töltötte be a 17. életévét,
  • ha terhes vagy szoptató nő,
  • ha a pajzsmirigy megbetegedésben szenved,
  • ha magas a vérnyomása,
  • ha különböző mentális megbetegedésekben szenved.

Nem kívánt mellékhatások

Azonos módon, mint minden gyógyszernek, a Phentermine-nek is lehetnek nem kívánt mellékhatásai. A készítmény általánosan jól tolerált, de előfordulhat szédülés, fejfájás, álmatlanság, idegesség, ingerültség, szájszárazság, hányás, székrekedés vagy hasmenés is.

Adagolás

Napi 1 tabletta fogyasztandó reggeli előtt vagy 2 órával reggeli után, 4-8 hetes időszak során (maximálisan 3 hónap). Ezután szükséges egy azonos idejű szünetet tartani, mint amilyen a kezelés időszaka volt. A tablettákat fogyassza egészben, megfelelő mennyiségű folyadékkal kísérve. A készítmény nem fogyasztható az esti órákban, mivel a hatóanyag idegességet és álmatlanságot okozhat. Ne használja a készítményt gyakrabban, vagy nagyobb adagokban, mint az előírt mennyiség, mivel ez függőséghez vezethet.

További információk

Kiszerelés

30 db, 60 db, 90 db

Érdekelhetnek még…

Kedves Vásárlóink, nyaralás miatt minden rendelést 2023. december 11-én küldünk. Köszönöm a megértésed.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás