Adipex retard

Tisztelt ügyfeleink, fel szeretnénk felhívni a figyelmük, hogy az Adipex retard termék gyártása és eladása befejeződött. A kínálatunkban megtalálhat hasonló termékeket is, mint az Adipex-75 termeket az amerikai Abbott Laboratories társaságtól vagy a Phentermine 37,5mg terméket a Magnus Pharmaceuticals társaságtól. Mindkét gyógyszer azonos hatóanyagot, phentermine-t tartalmaz, így a termékek azonos hatása biztosított.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Mi az Adipex retard és miért kerül felhasználásra?

Az Adipex retard egy anorektikum, amelynek a legfőbb hatásai közé a túlzott étvágy csökkentése és az éhségérzet elnyomása tartozik. Ezen hatások segítséget nyújtanak a testsúly csökkentésében és a súlycsökkentő diéták formájában megtett lépések betartásában.
A termék hatásainak köszönhetően, a szervezetben fokozatosan szabadul fel a fermentin hatóanyag és az általa okozott étvágycsökkentő hatások több mint 8 órán át tartanak. A termék fogyasztása támogatja a túlsúly kezelését és megfelelő minden olyan esetben, ahol a súlycsökkentő diéták kevésnek bizonyulnak.

Adagolás

A javasolt felhasználás napi egy kapszula, mégpedig a reggeli során. Nem megfelelő a termék esti használata, mivel álmatlanságot és idegességet okozhat.

A kezelés hossza

A javasolt kezelési időszak 4-6 hét, mégpedig úgy, hogy nem kerülhet túllépésre a 3 hónapos időszak. Ha igényelt a kezelés folytatása, szükséges a kezelés időszakával azonos kihagyás betartása.
A testsúly sikeres csökkentéséhez, szükséges a diéta betartása, beleértve fizikai aktivitást is. Az étrendet az alacsony kalóriatartalmú élelmiszerekre, valamint a zsírok és szénhidrátok korlátozására kell összpontosítani. Az Adipex retard készítménnyel végzett kezelés befejezése után, javasolt az alacsony kalóriatartalmú diéta folytatása, minimálisan még 6 héten keresztül.

Lehetséges nem kívánt mellékhatások

Úgy, mint más gyógyszerek, az Adipex retard is előidézhet nem kívánt mellékhatásokat, mint a szédülés, fejfájás, álmatlanság, idegesség, hányás, székrekedés, hasmenés, szájszárazság, mellkasi fájdalom, vizelési zavarok, szexuális zavarok, néha pedig bőrkiütéseket is. A termék hosszabb fogyasztása, mint három hónap nem megfelelő, épp a későbbi szívbetegség vagy gyógyszerfüggőség esetleges kialakulása miatt.
A nem kívánt mellékhatásokat vagy egyéb reakciókat, szükséges az orvosával konzultálni.

Nežiaduce účinky či iné reakcie je potrebné konzultovať s lekárom.

Fontos figyelmeztetések

Az Adipex retard készítményt ne használja a termék valamely összetevőjére való túlérzékenység esetén, a szív, agy és érrendszer megbetegedéseinél, ill. magas vérnyomás, cukorbetegség és a pajzsmirigy fokozott funkciói esetén sem.

A gyógyszert nem használhatják terhes és szoptató nők és nem kombinálható, az étvágy csökkentésére használandó további gyógyszerekkel sem.

Érdekelhetnek még…

Ha a vásárlást követően nem kapott visszaigazoló e-mailt, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappáját.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás