Orlistat 120mg

Az Orlistat készítmény a túlsúly kezelésére kerül felhasználásra. Az emésztőrendszerben korlátozza a táplálékkal felvett zsírok egyharmadának a megemésztését. Az „orlistatum” hatóanyag az emésztőrendszer enzimjeire (lipázokra) kötődik és meggátolja némely, a táplálékkal felvett zsírok felbomlását. A szervezet így nem képes a meg nem emésztett zsírok felszívására és kiválasztja azokat.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Alkalmazási forma: kapszula

Jelzőcsoport: anorektikumok

Hatóanyag: Orlistatum 60mg

Terhesség és szoptatás: Ne használja az Orlistat készítményt, ha terhes vagy szoptat.

Az Orlistat gyógyszer jellemzése

Az Orlistat készítmény a testsúly csökkentésére van felhasználva a túlsúlyban szenvedő felnőtt személyeknél, 18 éves kortól, akik testtömeg indexe (BMI) azonos vagy magasabb mint 28. A készítmény, az alacsony kalória -és zsírtartalmú diétával együtt alkalmazható. A készítmény nem használható hosszabb ideig, mint hat hónap. Ha a készítmény 12 hetes használata után nem sikerült lefogynia, kérem, kérjen tanácsot az orvosától vagy a gyógyszerészétől. Lehet, hogy fel kell hagynia az Orlistat készítmény használatával. A sikeres súlycsökkentés nem a táplálkozási szokások rövidtávú módosításában, majd a régi szokásokhoz való visszatérésben rejlik. Azon személyek, akik lefogynak és képesek az új alakjuk megőrzésére, az egész életstílusuk megváltoztatják, beleértve a táplálkozási szokások módosítását és a fizikai aktivitás növelését is.

Javasolt adagolás

Napi három kapszula használandó. Az Orlistat készítményt az étkezések során fogyassza. Ez általában egy kapszulát jelent reggelihez, ebédhez és vacsorához is. Bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön által fogyasztott három főétel kiegyensúlyozott, tehát alacsony kalória – és zsírtartalommal rendelkezik. Ha kihagy egy étkezést ill., ha az Ön által fogyasztott táplálék nem tartalmaz zsírokat, ne használja a kapszulát. A készítmény nem hatásos, ha a táplálék nem tartalmaz legalább valamilyen zsírokat. A készítményt pontosan az étkezés előtt, étkezés során vagy maximálisan egy órával az étkezés után fogyassza. A kapszulát nyelje le egészben és igyon hozzá megfelelő mennyiségű vizet. Ne használjon több, mint napi 3 tablettát.

Ha a vásárlást követően nem kapott visszaigazoló e-mailt, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappáját.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás