Sibutramine 20mg

17 374 Ft52 122 Ft

A Sibutramine készítmény már 1988-tól a testsúly csökkentésre van felhasználva. 1997-ben az Egyesült Államokban, elismerésre került, mint a túlsúly kezelésére szolgáló gyógyszer. A Sibutramine készítménynek egyértelműen a legjobb, hosszútávon bizonyított eredményei vannak a túlsúly ellen vívott harcban.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A termék hatóanyaga a Szibutramini hidrokloridum monohidrikum. Egy tabletta 20mg szibutramini hidrokloridum monohidrikum anyagot tartalmaz.

Kereskedelmi nevek: Reductil, Reduce, Ectiva, Meridia, Sibutril, Lindaxa és egyebek.

A forgalomba hozatali engedély jogosultja és gyártó: Virtutis Pharma.

A gyógyszer jellemzése

A Sibutramine készítmény, együtt az alacsony kalóriatartalmú diétával és a testmozgással, a táplálkozás által okozott túlsúlyban szenvedő páciensek számára javasolt. Segítséget nyújt a testsúly csökkentésében úgy, hogy teltségérzetet idéz elő, már egy kisebb porció elfogyasztása után is.

A Sibutramine készítmény szelektív szerotonin és noradrenalin visszavétel gátlóként hat. Hatással van az 5-hidroxi-triptamin (úgynevezett szerotonin) és noradrenalin neurotranszmittereinek a visszavételére az agy idegsejtjeiben. A neurotranszmitterek vegyi anyagok, amelyek lehetővé teszik az idegsejtek számára a kommunikációt. A visszavételük blokkolása által, a sibutramine növeli ezen neurotranszmitterek mennyiségét az agyban. A megnövekedett neurotranszmitter szint segítséget nyújt a páciensek számára, hogy az étkezés után teltnek érezzék magukat és segít csökkenteni a táplálékfelvételt. A Sibutramine készítmény a diétával és az edzéssel együtt a pácienseknél, magasabb vagy azonos body mass indexel (BMI), mint 30kg/m2 és a túlsúllyal kapcsolatban álló kockázati tényezőkkel (mint a II típusú cukorbetegség vagy a diszlipidémia – abnormális zsírszint a vérben) rendelkező pácienseknél magasabb vagy azonos body mass indexel (BMI), mint 27kg/m2, kerül felhasználásra.

Nincsenek függőséget okozó vagy pszichostimuláns hatásai.

Ne használja a Sibutramine készítményt

  • a sibutramine-ra vagy a gyógyszer más összetevőire való túlérzékenység esetén,
  • a táplálékfelvétel súlyos rendellenességeinél (anorexia vagy bulimia),
  • mentális vagy idegrendszeri betegségeknél,
  • a szív -vagy érrendszer megbetegedéseinél,
  • a pajzsmirigy megnövekedett funkcióinál,
  • máj -és vesék súlyos rendellenességeinél,
  • drog-, gyógyszer vagy alkoholfüggőségnél,
  • terhesség és szoptatás során.

Nem kívánt mellékhatások

Főleg a kezelés elején fordulnak elő, az első 4 hét során. A gyakoriságuk idővel enyhül. Általában nem jelentősek, nem vezetnek a kezelés megszakításához és átmeneti jellegűek. A nem kívánt mellékhatások közé tartozik a magas vérnyomás, szívdobogás, szájszárazság, székrekedés és fejfájás.

Adagolás

A Sibutramine 20mg készítmény napi egy tablettája fogyasztandó reggelenként, reggeli előtt vagy után, megfelelő mennyiségű folyadékkal kísérve.

További információk

Kiszerelés

30 db, 60 db, 90 db

Érdekelhetnek még…

Ha a vásárlást követően nem kapott visszaigazoló e-mailt, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappáját.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás