Sibutramine 20mg

17 374 Ft52 122 Ft

A Sibutramine készítmény már 1988-tól a testsúly csökkentésre van felhasználva. 1997-ben az Egyesült Államokban, elismerésre került, mint a túlsúly kezelésére szolgáló gyógyszer. A Sibutramine készítménynek egyértelműen a legjobb, hosszútávon bizonyított eredményei vannak a túlsúly ellen vívott harcban.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A termék hatóanyaga a Szibutramini hidrokloridum monohidrikum. Egy tabletta 20mg szibutramini hidrokloridum monohidrikum anyagot tartalmaz.

Kereskedelmi nevek: Reductil, Reduce, Ectiva, Meridia, Sibutril, Lindaxa és egyebek.

A forgalomba hozatali engedély jogosultja és gyártó: Virtutis Pharma.

A gyógyszer jellemzése

A Sibutramine készítmény, együtt az alacsony kalóriatartalmú diétával és a testmozgással, a táplálkozás által okozott túlsúlyban szenvedő páciensek számára javasolt. Segítséget nyújt a testsúly csökkentésében úgy, hogy teltségérzetet idéz elő, már egy kisebb porció elfogyasztása után is.

A Sibutramine készítmény szelektív szerotonin és noradrenalin visszavétel gátlóként hat. Hatással van az 5-hidroxi-triptamin (úgynevezett szerotonin) és noradrenalin neurotranszmittereinek a visszavételére az agy idegsejtjeiben. A neurotranszmitterek vegyi anyagok, amelyek lehetővé teszik az idegsejtek számára a kommunikációt. A visszavételük blokkolása által, a sibutramine növeli ezen neurotranszmitterek mennyiségét az agyban. A megnövekedett neurotranszmitter szint segítséget nyújt a páciensek számára, hogy az étkezés után teltnek érezzék magukat és segít csökkenteni a táplálékfelvételt. A Sibutramine készítmény a diétával és az edzéssel együtt a pácienseknél, magasabb vagy azonos body mass indexel (BMI), mint 30kg/m2 és a túlsúllyal kapcsolatban álló kockázati tényezőkkel (mint a II típusú cukorbetegség vagy a diszlipidémia – abnormális zsírszint a vérben) rendelkező pácienseknél magasabb vagy azonos body mass indexel (BMI), mint 27kg/m2, kerül felhasználásra.

Nincsenek függőséget okozó vagy pszichostimuláns hatásai.

Ne használja a Sibutramine készítményt

  • a sibutramine-ra vagy a gyógyszer más összetevőire való túlérzékenység esetén,
  • a táplálékfelvétel súlyos rendellenességeinél (anorexia vagy bulimia),
  • mentális vagy idegrendszeri betegségeknél,
  • a szív -vagy érrendszer megbetegedéseinél,
  • a pajzsmirigy megnövekedett funkcióinál,
  • máj -és vesék súlyos rendellenességeinél,
  • drog-, gyógyszer vagy alkoholfüggőségnél,
  • terhesség és szoptatás során.

Nem kívánt mellékhatások

Főleg a kezelés elején fordulnak elő, az első 4 hét során. A gyakoriságuk idővel enyhül. Általában nem jelentősek, nem vezetnek a kezelés megszakításához és átmeneti jellegűek. A nem kívánt mellékhatások közé tartozik a magas vérnyomás, szívdobogás, szájszárazság, székrekedés és fejfájás.

Adagolás

A Sibutramine 20mg készítmény napi egy tablettája fogyasztandó reggelenként, reggeli előtt vagy után, megfelelő mennyiségű folyadékkal kísérve.

További információk

Kiszerelés

30 db, 60 db, 90 db

Érdekelhetnek még…

Kedves Vásárlóink, nyaralás miatt minden rendelést 2023. december 11-én küldünk. Köszönöm a megértésed.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás