Reduce 15mg

A Reduce 15mg készítmény, az agyi neurotranszmitterek változásait idézi elő, aminek az eredménye az éhségérzet csökkentése és a szervezet energialeadásának a növelése.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Reduce 15mg készítmény egy gyógyszer azon személyek számára meghatározva, akik túlsúlyban szenvednek. A termék legfőbb hatóanyaga a szibutramin.

A Reduce 15mg készítmény jellemzése

A gyógyszer legfőbb hatóanyaga a 15 mg szibutramin, amelynek köszönhetően azonos módon képes hatni, mint a további, azonos hatóanyagtartalommal rendelkező súlycsökkentő gyógyszerek. A gyógyszer csökkenti az éhségérzetet, tehát növeli a teltségérzetet és az energialeadást is. A Reduce 15mg készítmény, együtt az alacsony kalóriatartalmú diétával és az edzéssel, a túlsúly kezelésére javasolt, a magasabb vagy azonos kezdeti testtömeg-indexel (BMI) rendelkező pácienseknél, mint 30 kg/m2.

Hogyan hat a Reduce 15mg készítmény

  • növeli a teltségérzetet
  • növeli a szervezet energialeadását

Ez együtt a megfelelő diétával és edzéssel segít a testsúly hatékony csökkentésében.
A Reduce 15mg készítményben található szibutramin, az agy idegvégződéseiben, szelektív szerotonin és noradrenalin visszavétel gátlóként hat. Ez azt jelenti, hogy ezen készítmény olyan változásokat okoz az agyi neurotranszmitterekben, amelyeknek a következménye az éhségérzet csökkenése és a szervezet energialeadásának a növelése lesz.

Nincsenek függőséget okozó és pszichostimuláns hatásai.

Javasolt adagolás

Napi 15 mg (azaz egy kapszula) minden reggel éhgyomorra.

Nem kívánt mellékhatások

Főleg a kezelés elején jelenhetnek meg, az első 4 hét során. A gyakoriságuk idővel enyhül. Általánosan nem súlyosak, nem vezetnek a kezelés megszakításához és átmeneti jellegűek. A nem kívánt mellékhatások közé tartoznak a magas vérnyomás, szívdobogás, szájszárazság és a fejfájás.

A kezelés nem megfelelő a terhes és a szoptató nők számára.

Ha a vásárlást követően nem kapott visszaigazoló e-mailt, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappáját.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás