Sibutril 15mg

Azonos hatóanyagot tartalmaz, mint a Sibutramine készítmény. Javítja az anyagcserét, s ezáltal a gyomor is könnyebben emészti el a táplálékot.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A gyógyszer, a túlsúlyban szenvedő páciensek számára van meghatározva. Csökkenti az éhségérzetet, növeli a teltségérzetet és az energialeadást is.

Közelebbi információk a gyógyszerről

A Sibutril készítmény növeli a szerotonin (boldogság hormon) kibocsájtását a vérben, ami lelki szempontból hozzájárul a kényelmes fogyáshoz. Már a felhasználás első napjától 30 – 35%-al csökkenti a táplálékfelvételt. Azon kívül, hogy a Sibutril készítmény segítséget nyújt a túlsúly kezelésében, a készítmény használata szintén normalizálja a glükóz, lipoprotein, húgysav és triglicerid szintjét is a vérben. Ezen pozitívumok annak az eredményei, hogy a Sibutril súlycsökkentő készítmény javítja az anyagcserét, így a gyomor sokkal jobban elemészti a táplálékot.

Mit tartalmaz és hogyan működik

Szerotonint és norepinefrint tartalmaz (ezen anyagok nagyon hatékonyak: a norepinefrin stresszhelyzetbe juttatja a testet, amivel a zsír lebontására hat, a szerotonin pedig ellenkezőleg megnyugtatja azt, amivel igyekszik elnyomni az éhséget). A Sibutril, olyan túlsúlyos páciensek számára meghatározott készítmény, akiknek a kórtörténetében nem szerepel szív-és érrendszeri megbetegedés és a diéták, ill. az edzések segítségével nem képesek lefogyni. A készítmény központilag, az agy azon részében hat, ahol a jel – az éhségérzet kialakul. A Sibutril csökkenti az éhségérzetet, tehát növeli a teltségérzetet és az energialeadást is. A Sibutril, az alacsony kalóriatartalmú diétával és az edzésekkel együtt, a túlsúly kezelésére javasolt, a magasabb vagy azonos kezdeti testtömeg indexel (BMI) rendelkező páciensek számára, mint 30 kg/m2.

Nincsenek függőséget okozó és pszichostimuláns hatásai.

Azon páciensek, akik a készítmény használatától gyors és jelentős eredményeket várnak, csalódottak lehetnek: a látható fogyáshoz, a gyógyszer rendszeres, legalább 3 hónapos használata szükséges. A Sibutril készítmény optimális, heti 1 kg-os testsúlycsökkenést képes biztosítani. A legnagyobb hatást a termék, fizikai testmozgással való kombinálása által érhet el.

Javasolt adagolás

Napi 15mg (azaz egy kapszula) minden reggel éhgyomorra. Nem javasolt az mennyiség növelése, mivel ez megnövelheti a nem kívánt mellékhatások előfordulásának a valószínűségét.

Nem kívánt mellékhatások

Általában a kezelés elején fordulnak elő, az első 4 hét során. A gyakoriságuk idővel enyhül. Általában nem jelentősek, nem vezetnek a kezelés megszakításához és átmeneti jellegűek. A nem kívánt mellékhatások közé tartoznak a magas vérnyomás, szívdobogás, szájszárazság és fejfájás is.

A kezelés nem megfelelő a terhes és szoptató nők számára, valamint nem javasolt az egyéb gyógyszerekkel való kombinálása sem.

Érdekelhetnek még…

Ha a vásárlást követően nem kapott visszaigazoló e-mailt, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappáját.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás