Sibutramin 15mg

15 488 Ft46 464 Ft

A fogyás már szinte a rémálmává vált, hisz már nagyon hosszú ideje nem sikerült lefogynia? Kipróbált már minden diétás javaslatot és a testmozgásba belekezdett, a súlya viszont ennek ellenére sem csökkent? Próbálja ki a Sibutramin 15mg gyógyhatású készítményt, amely már számos páciensnél jelentős sikereket ért el.

 

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A Sibutramin 15mg gyógyszer hatásai teltségérzetet idéznek elő, már kisebb mennyiségű táplálék fogyasztásánál is. A gyógyszer szibutramin hidrokloridum monohidrikum hatóanyagot tartalmaz, amelynek köszönhetően a testsúly csökkentésére kerül sor. A táplálkozás miatt kialakuló túlsúlyban szenvedő pacienseknél kerül felhasználásra és a gyógyszerek alkalmazásán kívül, szintén nagyon fontos a diétás korlátozások betartása is, a legjobb az alacsony kalóriatartalmú diéta és a megnövelt fizikai aktivitás formájában.

Kereskedelmi nevek: Reductil, Reduce, Ectiva, Meridia, Sibutril, Lindaxa és egyebek.

A forgalomba hozatali engedély jogosultja és gyártó: Magnus Pharmaceuticals.

Adagolás

A Sibutramin 15mg készítmény javasolt adagolása napi 1 kapszula, a legjobb a reggeli során. A terméket fontos megfelelő mennyiségű víz kíséretében fogyasztani.

A kezelés időtartama

A kezelés időtartama maximálisan 1 év. A leghosszabb dokumentált kezelés az egészségen kialakuló mellékhatások nélkül, 3 év volt.

A testsúlycsökkentés sikeressége, a Sibutramin 15mg készítménnyel, magasabb a diétás korlátozások és a megnövelt fizikai aktivitás betartása mellett.

Lehetséges nem kívánt mellékhatások

A kezelés során kialakulhatnak gyakori vagy egyedi nem kívánt mellékhatások, mint az álmatlanság, szédülés, fejfájás, szájszárazság, szorongás, magas vérnyomás, székrekedés, hányás, immunrendszeri rendellenességek, homályos látás, kiütések, húgyuti rendellenességek.

Minden nem kívánt mellékhatást szükséges az orvosával konzultálni.

Fontos figyelmeztetések

A gyógyszer használata nem megfelelő a túlérzékenység esetén a készítmény bármely összetevőjére, magas vérnyomás és a pajzsmirigy fokozott funkciója esetén, ill. mentális -, idegrendszeri-, valamint szív -és érrendszeri megbetegedéseknél.

A kezelés nem megfelelő a terhes és szoptató nők számára és nem javasolt a kombinálása a további súlycsökkentő gyógyszerekkel sem.

További információk

Kiszerelés

30 db, 60 db, 90 db

Érdekelhetnek még…

Ha a vásárlást követően nem kapott visszaigazoló e-mailt, kérjük, ellenőrizze a SPAM mappáját.

X

Ingyenes szállítás. Bezárás